Aan het woord: D&D ProjectAfbouw BV

“Door de samenwerking met Docsure kan ik meer tijd en aandacht besteden aan de begeleiding van onze projecten.”

Henrie van Doornik, eigenaar van D&D ProjectAfbouw BV in Schijndel, is aan het woord. Hij is verantwoordelijk voor het aannemen van de werkzaamheden en de complete begeleiding van de projecten. Door de Wet Ketenaansprakelijkheid was hij veel tijd kwijt aan zijn administratie. Het gevolg: minder aandacht voor zijn hoofdtaken.

Het bedrijf en het team

D&D ProjectAfbouw BV is een middelgroot afbouwbedrijf met zo’n 40 vaste onderaannemers en vier medewerkers in loondienst. ‘Met elkaar verzorgen we de montage van metal stud wanden en plafonds, systeemplafonds, Fermacell vloeren en de wandafwerking’, licht Henrie toe.

De projecten

‘Onze projecten variëren van renovatie tot nieuwbouw. Ons werkgebied is heel Nederland. Op dit moment zijn wij o.a. bezig met: 

- de renovatie van 120 appartementen in Amsterdam
- de verbouw van een Renault garage in Gorinchem
- de nieuwbouw Zernike Campus Groningen
- de BunkerToren in Eindhoven (85 appartementen), 
- het nieuwe hoofdkantoor NVM in Utrecht en 
- de renovatie van Manuscript in Almere

Samenwerken met Docsure

‘Doordat de administratie moest voldoen aan de WKA, was ik er veel tijd aan kwijt. Steeds de documenten en gewerkte uren van onze onderaannemers moeten controleren en naar onze opdrachtgevers mailen. En tussendoor ook nog werk binnenhalen en de projecten begeleiden. Dat was de aanleiding om met Docsure te gaan samenwerken.’

Henrie merkt op dat het werken met Docsure in het begin wel enige inspanning van zijn team en de onderaannemers vroeg. ‘Het leren koppelen van opdrachtgevers en projecten, het invoeren van alle gegevens en de manuren en het uploaden van documenten had tijd nodig. Met de ondersteuning van de helpdesk van Docsure waren deze strubbelingen snel verholpen. Zijn de documenten en gegevens eenmaal ingevoerd, dan biedt het pakket gemak voor alle partijen. Én ... we hebben geen verrassingen meer als het gaat om verlopen documenten.’, aldus Henrie.

Nieuwe ontwikkelingen

Op de achtergrond is Docsure voortdurend bezig met het optimaliseren van het pakket en het ontwikkelen van praktische oplossingen. De feedback van klanten is daarbij van groot belang. Ook Henrie heeft een wens: gemakkelijker kunnen wisselen tussen de werkomgevingen van opdrachtgevers en zijn eigen werkomgeving. Of hier een praktische oplossing voor is, gaan we met onze ontwikkelaars overleggen.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil jij (1x per 2 maanden) op de hoogte blijven van belangrijke zaken uit jouw branche? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Contactgegevens

Scheijdelveweg 9
3214 VN Zuidland
Nederland

088 - 004 62 00
info@docsure.nl
Copyright Docsure © 2022 – 2024 - Alle rechten voorbehouden
|
Privacy Statement
|
 Cookie Policy 
|
Disclaimer
|
Algemene Voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram