Projectinformatie delen

Alle betrokkenen altijd én direct voorzien van de juiste informatie
“Waar bevindt het project zich?” “Welk project is het ook alweer?” “Mag ik hier wel of niet boren voor 07:00 uur?” Met de module ‘Projectinformatie delen’ verzamel je álle projectinformatie in één digitale omgeving die jouw onderaannemer weer middels één klik deelt met al zijn medewerkers. Op deze manier zijn onderaannemer(s) en medewerkers direct op de hoogte van alle projectinformatie, zoals de regels en contactgegevens. Dit voorkomt onduidelijkheid, bespaart tijd en schept orde in alle informatie die bij een project komt kijken.

Ervoor zorgen dat iedereen in de keten alle belangrijke informatie altijd en direct bij de hand heeft? Lees snel verder en voorkom onduidelijkheid over vragen met betrekking tot de projectlocatie of projectverantwoordelijkheden.

Docsure is achter de schermen druk bezig met het ontwikkelen van een verbeterde versie van deze functionaliteit. De verwachting is dat deze in 2022 'live' kan. 

Gegevens delen

Met de module ‘Projectinformatie delen’ kun je alle belangrijke informatie die je hebt gekregen van jouw opdrachtgever delen met alle medewerkers op de bouwplaats. Denk hierbij aan de openingstijden van de bouwplaats tot de contactgegevens van belangrijke personen en de algemene regels die voor iedereen gelden. Daarnaast deel je eenvoudig gegevens en/of contactpersonen van je eigen organisatie. Zo kun je aangeven wie jouw projectleider is.

Navigeren naar locatie

Zodra je een project deelt met je onderaannemer, heeft hij toegang tot alle projectinformatie. Een onmisbaar onderdeel is natuurlijk de locatie van het project. Met één druk op de knop navigeert het systeem je onderaannemer via Google Maps of Kaarten naar het juiste adres. Door het toevoegen van de projectfoto aan de locatie, herkent de onderaannemer het project direct als hij in de buurt is.

Gegevens ontvangen

Ook de onderaannemer kan zelf belangrijke informatie toevoegen die hij wil delen met jou of met zijn medewerkers op de werkvloer. Zo ben je ervan verzekerd dat iedere medewerker op het project over alle juiste informatie beschikt en de juiste contactpersonen kan bereiken. Dit voorkomt aparte sms’jes, appjes en/of telefoontjes en bespaart dus een hoop tijd.

Relevante informatie

Je kunt zelf bepalen met wie je welke informatie deelt: met je mensen intern, met je onderaannemer en/of met de mensen op de werkvloer. Op deze manier deel je alleen informatie die relevant is voor degene die het in kan zien en voorkom je dat vertrouwelijke gegevens bij de verkeerde persoon terecht komen.

Contactgegevens

Je hebt de contactgegevens van belangrijke betrokkenen altijd en overal bij de hand waardoor je een hoop heen en weer gebel tussen medewerkers, aannemers en onderaannemers voorkomt. Vanuit Docsure bel en mail je de betreffende contactpersonen direct.
Onmisbare gegevens beschikbaar stellen voor alle betrokkenen, zonder dat zij een Docsure abonnement hoeven aan te schaffen?
Deze module zit gratis inbegrepen bij Docsure Premium én Excellent. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze pakketten.
Copyright Docsure © 2021 – 2022 Alle rechten voorbehouden
|
Privacy Statement
|
 Cookie Policy 
|
Disclaimer
|
Algemene Voorwaarden
Website ontwikkeld door: 
Brandness Marketingbureau
apartmentmagic-wand linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram