Docsure Excellent minimale inspanning, maximaal inzicht

Een tevreden onderaannemer. Focus op het werk. Docsure Excellent maakt dit mogelijk en neemt de volledige onderaannemersadministratie uit handen, waaronder de WKA-administratie. Iedere schakel in de keten is vooraf geïnformeerd over zijn verplichtingen. Je hebt altijd en overal inzicht. Een administratie in Excel, de Verkenner of Outlook is met Docsure Excellent verleden tijd. 

Wil je precies weten hoe Docsure Excellent werkt?
Bekijk onze uitlegvideo's

Wil je precies weten hoe Docsure Excellent werkt?

Bekijk hier onze uitlegvideo's

Docsure Excellent

Urenregistratie

Een transparante urenadministratie die de onderaannemer eenvoudig via zijn telefoon voert. Ook eigen mensen krijgen een account en houden de uren bij.
Wil jij zien hoe dit werkt? HOW TO: ONDERAANNEMER: Uren boeken

Verzamelweekstaat

In één seconde een automatische bundeling van alle gewerkte uren van je onderaannemers voor je opdrachtgever. Inclusief G-tarief. Zo ontvang je nooit meer te veel geld op je G-rekening.
Wil jij zien hoe dit werkt? HOW TO: Uren verzamelstaat aanmaken

Wettelijke documenten

Met Docsure heb je geen kennis nodig van de wetgeving. Ons systeem vraagt automatisch de juiste documenten van de verschillende medewerkers in het kader van o.a. WAS, WAADI, WAV, AVG en natuurlijk WKA.

Overige documenten

Bepaal zelf welke overige documenten je van je onderaannemer verlangt voor jouw bedrijfsvoering. Denk hierbij aan documenten omtrent veiligheid en certificeringen, zoals vca-documenten. 
Wil jij zien hoe dit werkt? HOW TO: Documenttype aanmaken 

Automatische melding

Van zowel de wettelijke als overige documenten ontvangt je onderaannemer automatisch en vooraf een waarschuwing dat een document verloopt. Met Docsure heb je je documentenbeheer  volledig geautomatiseerd.
Wil jij zien hoe dit werkt? HOW TO: Documenttype voorschrijven

Automatische check

Docsure checkt of alle uren en documenten compleet zijn. Zo ja, dan staat het licht op groen en kan de onderaannemer zijn factuur insturen. Uiteraard nadat jij hier toestemming voor hebt gegeven.

Voortgang op projecten

Exact op de hoogte van de stand van een project. Welke productie is er al gemaakt? En welke nog niet? Docsure geeft inzicht.

Docsure Excellent is de oplossing

Probeer gratis!

14 dagen toegang tot alle functionaliteiten
Direct in een gevulde omgeving aan de slag
Geen betaalgegevens nodig
Gratis begeleiding
Start gratis proefversie

Contactgegevens

Scheijdelveweg 9
3214 VN Zuidland
Nederland

088 - 004 62 00
info@docsure.nl
Copyright Docsure © 2022 – 2024 - Alle rechten voorbehouden
|
Privacy Statement
|
 Cookie Policy 
|
Disclaimer
|
Algemene Voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram