Minimale inspanning, maximaal inzicht

Een tevreden onderaannemer. Focus op het werk. Docsure maakt dit mogelijk en neemt de WKA administratie uit handen. Iedere schakel in de keten is vooraf geïnformeerd over zijn verplichtingen. Heeft altijd en overal inzicht. Excelbestanden, een administratie in de Verkenner of Outlook zijn verleden tijd. 

Docsure Excellent

Urenregistratie
Een transparante urenadministratie die de onderaannemer eenvoudig via zijn telefoon voert. Ook eigen mensen krijgen een account en houden de uren bij. 
Verzamelweekstaat
In één seconde een automatische bundeling van alle gewerkte uren van je onderaannemers voor je opdrachtgever. Inclusief G-tarief. Zo ontvang je nooit meer te veel geld op je G-rekening.
Wettelijke documenten
Met Docsure heb je geen kennis nodig van de wetgeving. Ons systeem vraagt automatisch de juiste documenten in het kader van o.a. WAS, WAADI, WAV, AVG en natuurlijk WKA.
Overige documenten
Maak zelf documenten aan die je van je onderaannemer verlangt. Bijvoorbeeld een bouwplaatsreglement.
Automatische melding
Je onderaannemer ontvangt automatisch een waarschuwing voorafgaand dat een document verloopt. 
Automatische check factuur
Docsure checkt of alle uren en documenten compleet zijn. Zo ja, dan staat het licht op groen en kan de onderaannemer zijn factuur insturen. Uiteraard nadat jij hier toestemming voor hebt gegeven. 
Voortgang op projecten
Exact op de hoogte van de stand van een project. Welke productie is er al gemaakt? En welke nog niet? Docsure geeft inzicht.

Docsure is de oplossing

Probeer gratis

14 dagen toegang tot alle functionaliteiten
Direct in een gevulde omgeving aan de slag
Geen betaalgegevens nodig
Gratis begeleiding
Start proefperiode