Real-time urenregistratie

Altijd en overal live inzicht in wie er waar en wanneer op welk project werkt!
Van verplichte urenregistratie tot het bewaken van de financiën; het is om meerdere redenen van belang de gewerkte uren van je onderaannemers en hun medewerkers bij te houden. Met de module Real-time urenregistratie worden niet alleen de gemaakte uren automatisch geregistreerd, ook ben je altijd en overal live op de hoogte welke medewerkers er op dit moment op al je projecten werken. Zo voldoe je niet alleen aan de wet, maar ook aan een stukje veiligheid. In geval van calamiteiten zie je bijvoorbeeld in één oogopslag wie er op dat moment op de bouw is. Dankzij Real-time urenregistratie heb je meer grip op de productie en de kosten die hierbij komen kijken. Je hebt namelijk altijd en overal real-time inzicht in hoeveel uur je onderaannemer en zijn medewerkers op projecten maken en hebben gemaakt. Hiermee zijn discussies achteraf verleden tijd.

Kortom: met de Real-time urenregistratie voldoe je zowel aan de verplichte urenregistratie en veiligheid én heb je een nauwkeurige planning en kostenbewaking van je productie.

Docsure is achter de schermen druk bezig met de ontwikkeling van deze nieuwe functionaliteit. 

Automatische tijdregistratie bouw

Je bezit direct en automatisch over een nauwkeurige, kloppende urenregistratie. Iedere medewerker klokt dagelijks in, waardoor het proces makkelijk, snel en efficiënt wordt voor iedere betrokkene. Er is – zowel voor je onderaannemer als voor jouzelf – geen sprake van handmatige urenregistratie achteraf en aan de Wet Keten Aansprakelijkheid wordt automatisch voldaan.

Urenbewaking en kostenbesparing

Tijd is geld. Via de real-time urenregistratie heb je de uren van je onderaannemer en zijn medewerkers dagelijks goed in kaart. Je kunt dus real-time inzien hoe de teller staat. Door deze strakke productie- en kostenbewaking kun je snel(ler) bijsturen waar nodig, waardoor je uiteindelijk een hoop kosten bespaart.

Veiligheid

In het geval van calamiteiten heb je in één oogopslag in beeld welke medewerkers er op dát moment op het desbetreffende project aanwezig zijn. Dit maakt het mogelijk om álle aanwezige medewerkers direct op de hoogte te stellen van de situatie, zodat er meteen passende maatregelen genomen kunnen worden.

Gewerkte uren

De uren worden geregistreerd op de daadwerkelijke aanwezigheid van jouw medewerkers op projecten. Een medewerker kan maar op één project tegelijkertijd inklokken, waardoor er geen discussies ontstaan over aanwezigheid en werktijden. Je kunt immers live zien wie er op de bouwplaats aanwezig zijn.

Betrouwbaarheid

Je kunt niet alleen live zien wie er op de bouwplaats aanwezig zijn, maar je kunt de medewerkers ook controleren aan de hand van de ingevoerde pasfoto’s. Daarnaast kun je meteen inzien of al zijn documenten op orde zijn. Medewerkers kunnen zich niet voordoen als iemand anders om de regels te omzeilen.
Met de module Real-time urenregistratie biedt Docsure jou het innovatieve platform.
Sluit je vandaag nog aan en neem afscheid van het ouderwetse werken!
Copyright Docsure © 2021 – 2022 Alle rechten voorbehouden
|
Privacy Statement
|
 Cookie Policy 
|
Disclaimer
|
Algemene Voorwaarden
Website ontwikkeld door: 
Brandness Marketingbureau
apartmentmagic-wand linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram