Digitalisering van WKA gerelateerde documenten e.a.

Stefan is een jonge, ambitieuze bedrijfsleider in het bouwbedrijf van zijn vader. Hij is verantwoordelijk voor de administratie, inkoop en uitvoering van projecten. De complete registratie van uren, facturen en archivering van alle papieren documenten vond hij onoverzichtelijk en ouderwets. Hij wilde de administratie effici├źnter inrichten en digitaliseren. 

In het gesprek met Docsure werd duidelijk dat Stefan de administratieve medewerkster wil ontlasten, zodat zij kan meewerken aan de professionaliseringsslag binnen het bedrijf en haar functie kan uitbreiden met andere werkzaamheden.

Excellent biedt uitgebreide mogelijkheden

Na een online demo van Docsure is Stefan gestart met een Excellent licentie vanwege de uitgebreide mogelijkheden. Met deze versie van onze softwaretool is de documentenstroom gedigitaliseerd, ook van de specifiek voor hun bouwprojecten voorgeschreven documenten. Daarnaast heeft Stefan inzicht gekregen in de volledige onderaannemersadministratie en kan hij zijn vader wekelijks een overzichtelijke rapportage van alle projecten overhandigen. Met Docsure heeft Stefan de onderaannemersadministratie gedigitaliseerd en geoptimaliseerd. 

Meer informatie?

Benieuwd of Docsure een goede keuze is voor jouw bedrijf en de professionalisering van verzamelen, beoordelen en bewaken van wettelijk verplichte documenten voor de bouw? Bel of mail ons voor een online demo of meer informatie. 
Interessante links

Inschrijven nieuwsbrief

Wil jij (1x per 2 maanden) op de hoogte blijven van belangrijke zaken uit jouw branche? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Contactgegevens

Scheijdelveweg 9
3214 VN Zuidland
Nederland

088 - 004 62 00
info@docsure.nl
Copyright Docsure ┬ę 2022 – 2024 - Alle rechten voorbehouden
|
Privacy Statement
|
 Cookie Policy 
|
Disclaimer
|
Algemene Voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram