Docsure-klanten vertellen hun verhaal!

De ervaring van: Ender Bouw Onderneming

Ben jij nieuwsgierig naar ervaringen met onze tool? We geven graag het woord aan onze klanten. In de klantverhalen vertellen zij je meer over hun persoonlijke ervaringen met Docsure.

Aan het woord: Jerry Ender, eigenaar van Ender Bouw Onderneming

“Net zoals vele andere bedrijven, worstelde Jerry Ender, eigenaar van Ender Bouw Onderneming al een lange tijd met het probleem van de grote rompslomp rondom de WKA administratie. “Hij maakt momenteel gebruik van Docsure Premium en deelt zijn ervaring hiermee.”

Waar liep je tegenaan en hoe heeft Docsure dat voor jullie opgelost?

“De complete registratie van uren, facturen en WKA was erg onoverzichtelijk. Ik kreeg deze documenten niet altijd even netjes aangeleverd van mijn onderaannemer. Ik was daardoor vaak veel tijd kwijt aan het aanpassen van deze documenten, zodat ik ze nauwkeurig en compleet kon aanleveren bij de opdrachtgever. Dankzij Docsure zit er eenheid in de documenten, dit scheelt mij heel veel tijd!”

Hoe bevalt de tool?

“De tool bevalt me prima! Ik krijg de documenten nu netjes en in de juiste structuur aangeleverd en mijn onderaannemer neemt mijn werk nu eigenlijk automatisch uit handen.”

Wat zijn de grootste voordelen?

“Het is fijn dat ik een deel van de administratie volledig kan loslaten. Voorheen liep ik altijd met de gedachte in mijn achterhoofd dat ik al die documenten nog moest aanleveren in het weekend. Dat kostte me zoveel tijd: nu kan ik deze tijd besteden aan andere dingen. Deze vrije tijd geeft me rust en ontspanning.”

Hoe makkelijk is het om Docsure binnen de organisatie te implementeren?

“De implementatie is perfect verlopen, dankzij de hulp van Docsure. Het nauwe contact en de fijne begeleiding maakte dat niet alleen ik, maar ook mijn onderaannemers het systeem binnen no time onder de knie hadden.

Waarom zou je Docsure aanbevelen aan anderen?

“Als alle opdrachtgevers met Docsure werken, krijg je een sneeuwbaleffect. Hoe breder Docsure wordt verspreidt, hoe beter het is voor onze markt. Er ontstaat zo een eenheid in onze documentatie en systemen. We moeten hier uiteindelijk allemaal naartoe! Het is slechts een kwestie van een ontwikkeling die we met z’n allen moeten maken, maar ik beveel Docsure in ieder geval aan.”

Wat kan er beter?

“Dat is een lastige vraag…Ik zou het zo 1,2,3 niet weten. Op dit moment heb ik in ieder geval niets aan te merken. Voor mij is het een groot pluspunt dat Yoeri van Docsure altijd goed meedenkt en voor me klaarstaat. Waar je dan ook tegenaan loopt, ik kan hem altijd direct bereiken via de chat of telefoon.”
Vragen? Neem contact met ons op

Inschrijven nieuwsbrief

Wil jij (1x per 2 maanden) op de hoogte blijven van belangrijke zaken uit jouw branche? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Contactgegevens

Scheijdelveweg 9
3214 VN Zuidland
Nederland

088 - 004 62 00
info@docsure.nl
Copyright Docsure © 2022 – 2024 - Alle rechten voorbehouden
|
Privacy Statement
|
 Cookie Policy 
|
Disclaimer
|
Algemene Voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram