Docsure-klanten vertellen hun verhaal!

De ervaring van: Kwakman Afbouw

Ben jij nieuwsgierig naar ervaringen met onze tool? We geven graag het woord aan onze klanten. In de klantverhalen vertellen zij je meer over hun persoonlijke ervaringen met Docsure.

Aan het woord: Kwakman Afbouw

“Docsure heeft veel werk uit handen genomen”

Zo’n vijf jaar geleden begon Kwakman Afbouw met het gebruik van Docsure. Volgens Heloïse, administratief medewerker bij het bedrijf, was dat ook hard nodig. “Voordat we Docsure gebruikten, voerden we alle administratie handmatig in. De grote hoeveelheid aan administratie en documentatie maakte het minder overzichtelijk. We hadden dan ook grote behoefte aan overzicht en meer gemak in ons werk!”.

Waar liepen jullie tegenaan en hoe heeft Docsure dat voor jullie opgelost?

“De administratie op de bouw kan flink oplopen. Helemaal wanneer er veel mensen in dienst zijn. Dat is een hoop werk! Voorheen archiveerden we de administratie nog handmatig in mappen, waardoor we sneller het overzicht kwijtraakten. Met Docsure is alles digitaal en dat werkt heel prettig. De tool brengt overzicht en structuur in ons werk en zorgt voor een hoop tijdsbesparing.

Hoe bevalt de tool?

“Op de administratieve afdeling bevalt het heel goed. Ik zou niet meer zonder Docsure kunnen! Wel merken we dat onze onderaannemers eerst altijd even moeten wennen aan de software. Ze zijn het niet gewend om dit soort zaken te regelen op de bouw. Maar, wanneer ze de tool eenmaal onder de knie hebben, zijn ook zij erg tevreden!

Wat zijn de grootste voordelen?

“Wij werken met het meest uitgebreide pakket: Docsure Excellent. Het werkt ideaal; je bent altijd op de hoogte van essentiële wetsveranderingen die gevolgen hebben voor de documentatie van je werkgevers. Daarnaast ontvang je een bericht wanneer er belangrijke documentatie mist. Dit verkleint de kans op boetes aanzienlijk. Docsure werkt zeer adequaat.“

Is Docsure makkelijk te implementeren in de organisatie?

“Wij hebben daar geen hinder aan ondervonden. Het is makkelijk te implementeren.”

Zou je Docsure aanbevelen?

“Sterker nog, dat hebben we al een aantal keer gedaan.”

Wat kan er beter?

“Daar hebben wij geen antwoord op. Voor ons is Docsure Excellent een zeer complete tool die aan onze wensen voldoet.”.
Vragen? Neem contact met ons op

Inschrijven nieuwsbrief

Wil jij (1x per 2 maanden) op de hoogte blijven van belangrijke zaken uit jouw branche? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Contactgegevens

Scheijdelveweg 9
3214 VN Zuidland
Nederland

088 - 004 62 00
info@docsure.nl
Copyright Docsure © 2022 – 2024 - Alle rechten voorbehouden
|
Privacy Statement
|
 Cookie Policy 
|
Disclaimer
|
Algemene Voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram