Over ons

De beste ideeën komen voort uit eigen behoeften. Zo geldt dat ook voor de innovatieve tool Docsure. 

Docsure is een product van de familie le Comte. De familie beheert al sinds 1998 verschillende bouwbedrijven en weet als geen ander hoe ingewikkeld de administratie in de bouw kan zijn. Door een gebrek aan een passende oplossing, ging Wim le Comte zelf op onderzoek uit. En met succes: samen met zijn team ontwikkelde Wim een softwarepakket dat daadwerkelijk orde bracht in de onderaannemersadministratie. 

Waar deze software in eerste instantie alleen voor eigen gebruik gold, zag Wim hier al snel marktpotentie in. Voor de professionele vertaalslag van de softwaretool werd dan ook samengewerkt met een softwarebouwer, waarna Docsure in 2015 officieel gelanceerd werd. Inmiddels wordt de tool groots aangeboden binnen de bouwnijverheid. 

Marktleider

Docsure is de eerste softwaretool die een oplossing biedt voor de tijdrovende en lastige klus van onderaannemersadministratie in de bouw. Daarmee zijn we marktleider op dit gebied.

Expert

Door onze kennis en ervaring met administratie in de bouw – mede door onze eigen bouwbedrijven en door nauw contact met collega bouwbedrijven en opdrachtgevers - weten we waar we over praten en welke problemen zich in de praktijk voordoen.

Innovator

Het is onze ambitie om processen te blijven verbeteren en innoveren. Dit doen we door de praktijk continu te analyseren. Zo ben jij altijd verzekerd van een onderaannemersadministratie die op orde is!

Even voorstellen!

Maak kennis met hét team van Docsure.

We stellen je graag voor aan de gezichten achter Docsure. Wie zijn we en wat drijft ons? Je leest het hier!
meet
Wim le Comte
Wim is niet alleen het hoofd van de familie, ook is hij founder én drijvende kracht achter Docsure. Als eigenaar van een aantal bouwbedrijven weet Wim als geen ander hoe tijdrovend en lastig de administratie in de bouw kan zijn. Reden genoeg voor deze aanpakker om dit probleem op te lossen! Wim stopt zijn ziel en zaligheid in Docsure en denkt altijd tien stappen vooruit.

Stilzitten zit er voor Wim niet in. Is hij niet aan het werk? Grote kans dat hij zijn hoofd aan het leegmaken is met een stevig rondje wielrennen.

meet
Vivianne le Comte
Vivianne is de marketingspecialist van Docsure én rechterhand van vader Wim. Iedere dag werkt deze enthousiasteling vol overgave aan het op de kaart zetten van de softwaretool. En met resultaat! Want deze gestructureerde chaoot houdt alles nauw in de gaten; geen detail wordt over het hoofd gezien. 

Wanneer Vivianne niet op kantoor te vinden is, is de kans groot dat ze zich te goed doet aan een heerlijke maaltijd in een bourgondisch restaurant. Klein detail: dit doet ze het allerliefst met haar hele gezin.

meet
Monique van der Schans
Monique zorgt voor de zichtbaarheid van Docsure, op een gestructureerde wijze. Teksten schrijven is haar passie, of het nu is voor onze marketingstrategie, een sociale mediabericht of een interview met een klant. Ze is zelfkritisch, denkt servicegericht en werkt aan continue optimalisatie van onze communicatie.

Monique besteedt haar vrije tijd aan haar kinderen, familie, huisdieren, vrienden en eigen bedrijf. Daarnaast is ze vaak te vinden op de bank met een goed boek of in de duinen voor een mooie wandeling.

Onze externe partners
Het dagelijks werken aan het optimaliseren van onze softwaretool, doen we niet alleen. We bundelen onze kennis, mankracht, kunde en middelen met onze externe samenwerkingspartners. Op deze manier kunnen we onze gebruikers voorzien van de beste service! Maak kennis met onze samenwerkingspartners:
meet
Sem Goedknegt
Front End Developer & Designer
Ivaldi
Het neerzetten van mooie user interfaces is dagelijkse kost voor frontend ontwikkelaar Sem. Niet alleen voor Ivaldi, maar ook voor Docsure zorgt Sem ervoor dat de gebruikerssystemen er netjes en overzichtelijk uitzien én dit alles goed werkt op verschillende apparaten.
meet
Jesse Tilro
Medior Backend Developer
Ivaldi
Als backend ontwikkelaar en beheerder server bij Ivaldi, zet Jesse alle klantenvragen om in de best passende technische oplossingen. Voor Docsure ontwikkelt hij dan ook de technische werking, houdt hij zich bezig met project management én weet hij het complete systeem op de server draaiende te houden.
meet
Nick Rockx
Backend Developer
Ivaldi
Door diverse processen op efficiënte en betrouwbare wijze te automatiseren, neemt backend ontwikkelaar Nick overbodige werkzaamheden uit handen. Op deze manier houden werknemers meer tijd over voor zaken die écht belangrijk zijn. Ook voor Docsure vertaalt Nick wensen naar concrete, technische oplossingen.
meet
Erwin van Hulten
Marketing strateeg
Brandness
Erwin is niet alleen de eigenaar van Brandness, maar treedt ook op als marketing strateeg. 
Met zijn passie voor het opmaken van strategische plannen die aansluiten op de bedrijfsidentiteit, beheert hij de website van Docsure.

Copyright Docsure © 2021 Alle rechten voorbehouden
|
Privacy Statement
|
 Cookie Policy 
|
Disclaimer
|
Algemene Voorwaarden
Website ontwikkeld door: 
Brandness Marketingbureau
apartmentmagic-wandcloud-syncgraduation-hatrocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram