Over ons

De beste ideeën komen voort uit eigen behoeften. Zo geldt dat ook voor de innovatieve tool Docsure. 

Docsure is een product van de familie le Comte. De familie beheert al sinds 1998 verschillende bouwbedrijven en weet als geen ander hoe ingewikkeld de administratie in de bouw kan zijn. Door een gebrek aan een passende oplossing, ging Wim le Comte zelf op onderzoek uit. En met succes: samen met zijn team ontwikkelde Wim een softwarepakket dat daadwerkelijk orde bracht in de onderaannemersadministratie. 

Waar deze software in eerste instantie alleen voor eigen gebruik gold, zag Wim hier al snel marktpotentie in. Voor de professionele vertaalslag van de softwaretool werd dan ook samengewerkt met een softwarebouwer, waarna Docsure in 2015 officieel gelanceerd werd. Inmiddels wordt de tool groots aangeboden binnen de bouwnijverheid. 

Marktleider

Docsure is de eerste softwaretool die een oplossing biedt voor de tijdrovende en lastige klus van onderaannemersadministratie in de bouw. Daarmee zijn we marktleider op dit gebied.

Expert

Door onze kennis en ervaring met administratie in de bouw – mede door onze eigen bouwbedrijven en door nauw contact met collega bouwbedrijven en opdrachtgevers - weten we waar we over praten en welke problemen zich in de praktijk voordoen.

Innovator

Het is onze ambitie om processen te blijven verbeteren en innoveren. Dit doen we door de praktijk continu te analyseren. Zo ben jij altijd verzekerd van een onderaannemersadministratie die op orde is!

Even voorstellen!

Maak kennis met hét team van Docsure.

We stellen je graag voor aan de gezichten achter Docsure. Wie zijn we en wat drijft ons? Je leest het hier!
meet
Wim le Comte
Wim is niet alleen het hoofd van de familie, ook is hij founder én drijvende kracht achter Docsure. Als eigenaar van een aantal bouwbedrijven weet Wim als geen ander hoe tijdrovend en lastig de administratie in de bouw kan zijn. Reden genoeg voor deze aanpakker om dit probleem op te lossen! Wim stopt zijn ziel en zaligheid in Docsure en denkt altijd tien stappen vooruit.

Stilzitten zit er voor Wim niet in. Is hij niet aan het werk? Grote kans dat hij zijn hoofd aan het leegmaken is met een stevig rondje wielrennen.

meet
Vivianne le Comte
Vivianne is de marketingspecialist van Docsure én rechterhand van vader Wim. Iedere dag werkt deze enthousiasteling vol overgave aan het op de kaart zetten van de softwaretool. En met resultaat! Want deze gestructureerde chaoot houdt alles nauw in de gaten; geen detail wordt over het hoofd gezien. 

Wanneer Vivianne niet op kantoor te vinden is, is de kans groot dat ze zich te goed doet aan een heerlijke maaltijd in een bourgondisch restaurant. Klein detail: dit doet ze het allerliefst met haar hele gezin.

meet
Monique van der Schans
Monique zorgt voor de zichtbaarheid van Docsure, op een gestructureerde wijze. Teksten schrijven is haar passie, of het nu is voor onze marketingstrategie, een sociale mediabericht of een interview met een klant. Ze is zelfkritisch, denkt servicegericht en werkt aan continue optimalisatie van onze communicatie.

Monique besteedt haar vrije tijd aan haar kinderen, familie, huisdieren, vrienden en eigen bedrijf. Daarnaast is ze vaak te vinden op de bank met een goed boek of in de duinen voor een mooie wandeling.

meet
Sven van den Bogaerdt
Sven is een gedreven en leergierige student aan de Universiteit van Tilburg. Hij houdt zich binnen Docsure vooral bezig met de technische zaken. Hij denkt mee met de klantenwens en vertaalt deze naar mogelijke  ontwikkelingen, samen met onze externe ontwikkelaars. 

Naast zijn studie en werk houdt Sven genoeg tijd over voor voetbal, hardlopen en fitness. Maar het liefst gaat hij gezellig met zijn vrienden op stap. 

meet
Bas van Zijl
Bas is een gedreven en goedlachse sales professional in hart en nieren, en al jaren werkzaam in de bouwwereld. Loop je als ondernemer tegen uitdagingen aan in de WKA-administratie? Bas zoekt altijd naar de best passende oplossing voor jouw bedrijf. 

In zijn vrije tijd beoefent Bas graag verschillende sporten of is hij met zijn gezin op stap. Daar hoort natuurlijk wel een gezellig diner in een restaurant bij. 

meet
Annet van den Bogaerdt
Annet verzorgt de debiteuren- en crediteurenadministratie van Docsure. Daarnaast is zij onze office manager en zorgt ze ervoor dat wij alle kantoorfaciliteiten optimaal kunnen benutten. Ze werkt ook op de administratie van het bouwbedrijf van Wim.

Annet is een fervent wandelaar en houdt van reizen, samen met haar man of een vriendin. Ze heeft een groot gevoel voor humor en is altijd in voor een feestje. 

Onze externe partners
Het dagelijks werken aan het optimaliseren van onze softwaretool, doen we niet alleen. We bundelen onze kennis, mankracht, kunde en middelen met onze externe samenwerkingspartners. 
Op deze manier kunnen we onze gebruikers voorzien van de beste service! 
Copyright Docsure © 2021 – 2022 Alle rechten voorbehouden
|
Privacy Statement
|
 Cookie Policy 
|
Disclaimer
|
Algemene Voorwaarden
Website ontwikkeld door: 
Brandness Marketingbureau
apartmentmagic-wandcloud-syncgraduation-hatrocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram