Over ons

De beste ideeën komen voort uit eigen behoeften. Zo geldt ook voor de innovatieve tool Docsure. Docsure is een product van de familie le Comte. De familie beheert al sinds 1998 verschillende bouwbedrijven en weet als geen ander hoe ingewikkeld de administratie in de bouw kan zijn. Door een gebrek aan een passende oplossing, ging Wim le Comte zelf op onderzoek uit. En met succes: Wim ontwikkelde een softwarepakket dat daadwerkelijk orde bracht in de onderaannemersadministratie. Waar deze software in eerste instantie alleen voor eigen gebruik gold, zag Wim hier al snel marktpotentie in. Voor de professionele vertaalslag van de softwaretool werd dan ook samengewerkt met een softwarebouwer, waarna Docsure in 2015 officieel gelanceerd werd. Inmiddels wordt de tool groots aangeboden binnen de bouwnijverheid. 

Docsure is een echt familiebedrijf, waar iedere dag vol passie en overgave gewerkt wordt aan het optimaliseren van de softwaretool. We stellen je graag voor aan het enthousiaste team van Docsure.
Werken bij Docsure

Marktleider

Docsure is de eerste softwaretool die een oplossing biedt voor de tijdrovende en lastige klus van onderaannemersadministratie in de bouw. Daarmee zijn we marktleider op dit gebied.

Expert

Door onze kennis en ervaring met administratie in de bouw – mede door onze eigen bouwbedrijven en door nauw contact met collega bouwbedrijven en opdrachtgevers - weten we waar we over praten en welke problemen zich in de praktijk voordoen.

Innovator

Het is onze ambitie om processen te blijven verbeteren en innoveren. Dit doen we door de praktijk continu te analyseren. Zo ben jij altijd verzekerd van een onderaannemersadministratie die op orde is!

Even voorstellen!

Maak kennis met hét team achter Docsure.

Meet the team! We stellen je graag voor aan de gezichten achter Docsure. Wie zijn we en wat drijft ons? Je leest het hier!
meet
Wim le Comte
Founder
Wim is niet alleen het hoofd van de familie, ook is hij founder én drijvende kracht achter Docsure. Als eigenaar van een aantal bouwbedrijven weet Wim als geen ander hoe tijdrovend en lastig de administratie in de bouw kan zijn. Reden genoeg voor deze aanpakker om dit probleem op te lossen! Wim stopt zijn ziel en zaligheid in Docsure en denkt altijd tien stappen vooruit.

Stilzitten zit er voor Wim niet in. Is hij niet aan het werk? Grote kans dat hij zijn hoofd aan het leegmaken is met een stevig rondje wielrennen.

meet
Vivianne le Comte
Marketingspecialist
Vivianne is de marketingspecialist van Docsure én rechterhand van vader Wim. Iedere dag werkt deze enthousiasteling vol overgave aan het op de kaart zetten van de softwaretool. En met resultaat! Want deze gestructureerde chaoot houdt alles nauw in de gaten; geen detail wordt over het hoofd gezien. 

Wanneer Vivianne niet op kantoor te vinden is, is de kans groot dat ze zich te goed doet aan een heerlijke maaltijd in een bourgondisch restaurant. Klein detail: dit doet ze het allerliefst met haar hele gezin.

meet
Yoeri van Meurs
Juridisch adviseur
Yoeri is als juridisch adviseur onmisbaar voor Docsure. Veranderende wetgeving in de gaten houden en het beantwoorden van ingewikkelde juridische vragen is voor deze expert in wetgeving een piece of cake. Met zijn Master Arbeidsrecht op zak werkt hij iedere dag met veel plezier aan alle juridische vraagstukken waar Docsure mee te maken heeft.

Zijn werkzaamheden legt hij op zijn tijd graag even neer voor een mooie reis naar een ver land of een heerlijke wintersport. Dichter bij huis maakt hij net zo lief een ritje naar de sportschool.
meet
Gerwin Aldus
Product Advisor
Als Product Advisor is Gerwin binnen Docsure verantwoordelijk voor de relatie met onze klanten. Komt Gerwin langs? Dan kan de klant uitgaan van een goed en vlot gesprek, waarin Gerwin altijd een luisterend oor biedt. Loopt een klant tegen problemen aan? Gerwin denkt graag mee! 

Dit gezelligheidsdier weet het niet alleen op zijn werk comfortabel te maken voor iedereen, ook in zijn grote vriendengroep en op de voetbalclub is het altijd gezellig met Gerwin in de buurt!


meet
Nina de Heer
Product Advisor
Heb je een probleem met het tijdig verwerken van je urenregistratie in je onderaannemersadministratie, dan helpt Nina je met het vinden van een oplossing. Zodra je Docsure belt, is de kans groot dat je haar rechtstreeks aan de telefoon krijgt. Ze neemt de tijd om je vragen te beantwoorden en je een gedegen advies te geven. Ze is pas tevreden, als jij dat ook bent.

Nina is een echt mensen-mens en vindt persoonlijk contact belangrijk. Ze kan snel schakelen in gesprekken met verschillende stakeholders.
meet
Neal van Buuren
Stagiair Accountmanager
Vol overgave duikt Neal als stagiair bij Docsure in de wereld van accounting. Bij ons leert hij de fijne kneepjes van het vak en wordt hij klaargestoomd om straks zelf aan de slag te gaan als accountmanager. Hij kan dan ook niet wachten om na het behalen van zijn diploma zijn carrière te starten!

meet
Monique van der Schans
Marketing & Communicatie adviseur
Samen met Vivianne zorgt Monique voor de zichtbaarheid van Docsure, op een gestructureerde wijze. Teksten schrijven is haar passie, of het nu is voor onze marketingstrategie, een sociale mediabericht of een interview met een klant. 

Monique is (zelf)kritisch en denkt graag mee met de nieuwe ontwikkelingen en optimalisatie van onze communicatie, om het vervolgens ook uit te voeren. Daarbij werkt ze nauw samen met onze Product Advisors en Juridisch adviseur. 

Onze externe partners
Het dagelijks werken aan het optimaliseren van onze softwaretool, doen we niet alleen. We bundelen onze kennis, mankracht, kunde en middelen met onze externe samenwerkingspartners. Op deze manier kunnen we onze gebruikers voorzien van de beste service! Maak kennis met onze samenwerkingspartners:
meet
Brigitte Grootveld
Arbeidsmarktspecialist & Scrum Master
Zichtbaar op Zoek
Brigitte is arbeidsmarktspecialist en loopbaanadviseur bij Zichtbaar op Zoek. Met haar grote passie voor mensen en organisaties, begeleidt en coacht Brigitte Docsure bij het vinden en binden van talent. Daarnaast treedt zij tijdens teamsessies op als Scrum Master.
meet
Frank Groeneveld
Backend ontwikkelaar en beh. server
Ivaldi
Als backend ontwikkelaar en beheerder server bij Ivaldi, zet Frank alle klantenvragen om in de best passende technische oplossingen. Voor Docsure ontwikkelt hij dan ook de technische werking, houdt hij zich bezig met project management én weet hij het complete systeem op de server draaiende te houden.
meet
Jesse Tilro
Backend ontwikkelaar
Ivaldi
Door diverse processen op efficiënte en betrouwbare wijze te automatiseren, neemt backend ontwikkelaar Jesse overbodige werkzaamheden uit handen. Op deze manier houden werknemers meer tijd over voor zaken die écht belangrijk zijn. Ook voor Docsure vertaalt Jesse wensen naar concrete, technische oplossingen.
meet
Sem Goedknegt
Frontend ontwikkelaar
Ivaldi
Het neerzetten van mooie user interfaces is dagelijkse kost voor frontend ontwikkelaar Sem. Niet alleen voor Ivaldi, maar ook voor Docsure zorgt Sem ervoor dat de gebruikerssystemen er netjes en overzichtelijk uitzien én dit alles goed werkt op verschillende apparaten.
meet
Erwin van Hulten
Marketing strateeg
Brandness
Erwin is niet alleen de eigenaar van Brandness, maar treedt ook op als marketing strateeg. Met zijn passie voor het opmaken van strategische plannen die aansluiten op de bedrijfsidentiteit, beheert hij de website van Docsure.
Copyright Docsure © 2021 All Rights Reserved
|
Privacy Statement
|
Disclaimer
|
Algemene Voorwaarden
Website ontwikkeld door: 
Brandness Marketingbureau
apartmentmagic-wandcloud-syncgraduation-hatrocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram