Aan de slag

Vacature Marketing & Communicatie Medewerker

Bouw jij mee aan de wereld van morgen?

(in een functie als Marketing & Communicatie Medewerker 0,6fte)
Na een intensieve periode van ontwikkelen zijn we toe aan de volgende stap; met ons softwarepakket marktleider worden in Nederland (B2B). Dus ben jij creatief, heb je gevoel voor beeld en houd jij je graag bezig met Social media? Bezit je daarnaast het talent om informatie om te zetten naar aantrekkelijke content? Dan hebben wij dé parttime marketing & communicatie functie voor jou!

Samen met het management bepaal jij de marketingstrategie om de besproken woorden vervolgens gestructureerd om te zetten in daden. Dat zegt gelijk iets over de mentaliteit die we graag in jou terugzien. Want bij jou begint het; door jouw daden hebben je sales collega’s de ondersteuning waar ze verder op kunnen bouwen.

Het is jouw uitdaging om vanaf de fundering de (digitale) marketing op te bouwen en uit te bouwen. Wij zijn daarom op zoek naar iemand met kennis en ervaring zodat je, na kennismaking met ons product en onze doelgroep, snel de vertaling naar interessante content kunt maken. Juist omdat de marketing nog in een beginstadium is, krijg je een grote hoeveelheid vrijheid en daarbij horende verantwoordelijkheid. Kleur gerust buiten de lijntjes en schroom niet om je ideeën op tafel te gooien.
Wij denken dat je werkzaamheden, in eerste instantie, hoofdzakelijk bestaan uit:
 • Onderhouden, verbeteren en uitbreiden van alle social mediakanalen;
 • Opstellen en verzenden van nieuwsbrieven & blogs;
 • Optimaliseren van de zicht-en vindbaarheid van onze website;
 • Het bewaken van de huisstijl zowel in- als extern;
 • Het opstellen van pop-ups;
 • Contactpersoon voor de externe marketing partners;

Zoals gezegd krijg je alle vrijheid om hier zaken aan toe te voegen en verwachten we een dosis flexibiliteit waardoor je in kunt spelen op de behoefte.

Wij zijn een ambitieus bedrijf met grootse toekomstplannen waar jij een belangrijke schakel in kunt zijn. Met onze innovatieve software verzorgen onze klanten hun complete onderaannemersadministratie. De enorme tijdwinst, de gave communicatiemogelijkheden en de toegevoegde efficiency zorgen inmiddels voor een grote groep blije klanten. Onze missie is marktleider in Nederland worden en blijven. We spelen dan ook in op de behoefte van de klant door te blijven ontwikkelen. Bekijk gerust één van onze films https://youtu.be/e-lUrgOP3Hk of ga naar onze site www.docsure.nl

Wat wij jou bieden:
 • Een afwisselende en verantwoordelijke functie voor 20 tot 24 uur per week;
 • Werkzame dagen in overleg & flexibel in te delen;
 • Veel ruimte om jezelf en de organisatie te ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris;
 • Een enthousiast klein team met betrokken collega’s;
 • Een laptop & een telefoon;

Herken jij jezelf in deze vacature, wacht dan niet langer….
Bel met Brigitte op 06 46 91 80 41 en dan zien we je hopelijk snel (live op afstand of online) 
Stuur je liever een mailtje: brigitte@docsure.nl

Vragen? Neem contact met ons op
Direct solliciteren
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Upload je CV & motivatie
© 2021 Docsure. All Rights Reserved.
|
Privacy Statement
|
Disclaimer
|
Algemene Voorwaarden
Website ontwikkeld door: 
Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram